Kérdésed van? Hívj: (20) 474-0924
Vagy írj! E-mail: info@medaliadesign.hu
 
 
 
0
A kosár üres!

Örülünk, hogy internetes boltunkban köszönthetjük Önt! Honlapunkon nagyon sok érdekes és személyre szóló ajándékötletet talál bármilyen alkalomra. Ajándékozzon örömet!

Családi vállalkozásunk rövid határidővel magas színvonalú, megbízható megoldásokat kínál vásárlóinak. Tesszük ezt a legmodernebb technikai lehetőségekkel: osztrák gyártmányú lézergravírozó gépünk nagyon precíz gravírozást és vágást tesz lehetővé különböző anyagokon. Japán gyártmányú gyémánttűs gravírozó gépünk egy gyémánt bevonatú tűvel a felületet különböző erővel megütve, különböző fényhatású pontokat hoz létre a tárgyakon. Így adja vissza élethűen az eredeti kép árnyalatait anyagveszteség nélkül.

Lézergravírozó gépünkkel a legtöbb anyag kitűnően megmunkálható. Gravíroz plexit (akril), fát, bőrt, üveget, papírt, textilt, követ, festett fémeket, különböző műanyagokat, lézertáblákat, lézerfóliát. Vág plexit (akril), fát, bőrt, papírt, textilt, különböző dekoranyagokat, műanyagokat. TherMark márkanevű speciális lézerpasztával fém tárgyakra, alkatrészekre maradandó feliratokat és ábrákat készít.

Trodat bélyegző készítéssel és árusítással is foglalkozunk, ez lehet szárazbélyegző, festékes bélyegző vagy akár gyermeknyomda is.

Gyémánttűs gravírozó gépünkkel vállaljuk ékszerek, kisméretű fém ajándéktárgyak, az általunk gyártott nemesacél medálok gravírozását. Ez lehet szöveggravírozás vagy fotógravírozás. A fotógravírozás lehet portré, logó, különböző rajzok, grafikák, saját kézírása/aláírása, ujj- vagy kézlenyomata, stb. Szöveggravírozásnál 32féle betűtípusból választhat, de egyéni kérés (egyénileg választott betűtípus, rovásírás, más nyelvek írása, stb.) is megoldható.

Bármely gépünkkel is dolgozunk, a végeredmény mindenképp egy precízen kivitelezett egyedi és exkluzív ajándék vagy dekorációs tárgy.

Tökéletes Önnek, mint Magánembernek, ha személyre szóló ajándéktárgyat keres.

Tökéletes Önnek, mint Cégvezetőnek, ha marketing célú tárgyakat gravíroztatna vagy alkatrészeket jelöltetne, esetleg vágatna.

Engedje szabadjára a fantáziáját és mi segítünk megvalósítani az elképzeléseit!

MeDáLia Design - Lézergravírozott Ajándéktárgyak


Összehasonlítás

​​Adj termékeket az összehasonlításhoz.

Kívánságlista

Nincs termék kívánságlistán.

Keresés

Termék keresés


cronjob